Praktijkdammers slaan toe!

Op het moment dat de damgroentjes een klinik bij Steven volgden, gingen de gepokt en gemazelde dammers van sna 1 onderweg naar Zaandam, om daar een praktijktraining te doen tegen de dammers aldaar, en meteen kijken voor het 2e zaterdag hoe ze er daar voor staan...maandag waren er nog veel zieken..

De dammers togen aan het werk, en Roy had een trainiing in flank centrum spel,tegen routenier Paul Teer. Deze was hierin net iets handiger,zodat Roy met een nul achterbeef..0-2.

Jan moest de forcing trainen tegen Barbara Graas, en dit kwam ijzersterk op het bord,zonder dat hij er zelf echt erg in had..Maar nietemin, door een forcing kwam ik een schijf voor,en kon daarna makkelijk afronden 2-2.

Theo speelde de wederzijdse flankaanval, uitmondend in een soort parti bonnard, en kwam erg sterk voor de dag, kwam gewoonnen te staan,maar wachte nog ff met afronden, om het spannend te maken,maar sloeg iets later genadeloos toe, 4-2 een overblufte Piet Smit achter latend.

Tot slot zat Ivo nog, tegen Wout Rijs, die eerder nog van Hein Meyer had gewonnen, in een stand, die in mij ogen een allergaartje van bijeengeraapte schijven was,her en der op het bord geplaatst. Na vele spannende slagwisselingen bleef een 4 om 4 over, die remise was, en de eindstand op 5-3 in ons voordeel bracht! 

praktijktraining goed uitgevoerd, nu op naar de uitvoering tegen 020 op 12 februari!

Brochure

SNA-2013-brochure

Speelzaal