SNA verliest van Heijmans

afgelopen zaterdag moesten wij aantreden tegen Heijmans een zware wedstrijd werd vooraf ook al geconcludeerd. Maar we gingen er uiteraard zoals iedere wedstrijd er vol tegenaan! Steven Wijker speelde Mari van ballegooijen in het late middenspel eigenlijk helemaal weg, en ronde het eindspel mooi af! Ivo leek te gaan winnen van Pieter wijn wat ook een logische uitslag geweest zou zijn, maar Ivo vergat het af te maken en moest in remise berusten. Raymond koopmanschap won uiteindelijk positioneel mooi van Balak, maar moet wel bij gezegd worden dat Balak een goeie voorzetting gemist heeft. Erik speelde een gelijkwaardige partij tegen de sterke subtopper Adri Vermeulen die ook in remise eindigde. Dave speelde remise tegen Gijs voor de poorte Dave leek mooi te staan maar kon de winst ook niet vinden. Ikzelf speelde een slecht tot matige partij tegen Soender Kalpoe. ik probeerde te omsingelen maar dat liep volledig in de soep, toen ik er al met al toch nog redelijk uit wist te komen maakte. Ik nog een fout en dat liet soender zich geen 2x zeggen en maakt de partij mooi af! Guido had een aanval tegen maar Guido hakte alles eraf en remise als resultaat.  Vitalia zette Andrew keurig onder druk maar was onder de indruk van het remise aanbod van de subtopper dat ze het gelijk aannam waarschijnlijk in een gewonnen stand! Jan speelde flankspel tegen kopman Frank Teer maar ook Jan moest het onderspit delven. Dan als laatste  mitchel die eigenlijk een hele Mooie klassieke partij speelde tegen Ron Entken maar in het eindspel helaas ontzettend blunderde en op moest geven.

helaas een 11-9 nederlaag

Brochure