OOK DE OUDJES VAN SNA WINNEN VAN DOS SINT PANCRAS

Voorzitter Frans Zuurbier was voor de wedstrijd DOS-SNA vol goede hoop. SNA had die gevaarlijke jeugd thuisgelaten, dus nu had DOS tegen de oudjes een kans. Coach Aarts hoefde zijn team niet meer op scherp te zetten.

DOS ging sterk van start. Wart Verhagen mocht opnieuw tegen Corrie Smit, maar opnieuw beet hij in het zand (3-0). Bryan Tesselaar trok de stand weer recht door via een linke voorpost oud Damlust-speler J. Bekker te verslaan (3-3). Co Filmer en Gerard Smit deden een vraag en achterloop spelletje, waarbij Co aan het eind 4 schijven van het bord mocht nemen (3-6). Sierd van Randen nam in zijn geliefde klassiek een zetje met doorbraak (3-9).Jan Algra had de hele dag door Nederland gereden, maar was wakker genoeg om toch een damzet te nemen (3-12).

Kevin van Langen plaatste een lokzet tegen Gerard Kiewitt. Gerard is de kwaadste niet en tuinde er met open ogen in (3-15). Bertus mocht opnieuw tegen Gerard Luiten en weer werd het remise (4-16). Jan Bravenboer zocht de complicaties, plaatste zelfs een offer, maar won wel! (4-19). Frans Groot wist via een mooie plakker de remise veilig te stellen tegen Cees Kieft (5-20). Coach Aarts en Marten de Groot maakten er een marathonpartij van, die om 11 uur door arbitrage van de eerste bordspelers beslist moest worden. Om 2 voor 11 was het nog remise, maar om 11 uur was het winst voor Frank! De aanhouder wint. Eindstand 23-5 voor SNA.

Voor zover ik weet is SNA nu kampioen, maar de jury, Bert van Leijden, moet nog oordelen en met al die penalty’s weet je het maar nooit.

Brochure

SNA-2013-brochure

Speelzaal