Deelnemers

Informatie

16e Oud of Nieuw sneldamtoernooi van SNA

Hierbij nodigen we je uit voor de zestiende editie van het Oud of Nieuw sneldamtoernooi van SNA.
Toernooi informatie:
Datum 28 dec
Adres Bergmolen 13 C.Huygenscollege
Postcode 1703 NX
Plaats Heerhugowaard
Zaal open 9.30
Aanvang 10.30
Sluiting 17.30
WEDSTRIJDVOORWAARDEN
Dit sneldamtoernooi wordt gespeeld in zes groepen, namelijk ereklasse, hoofdklasse, 1e klasse, 2e klasse, huisdammers en een jeugdgroep. Het speeltempo bedraagt 5 minuten en 3 seconden per zet per speler per partij. Bij gelijk eindigen op plaatsen die voor een geldprijs in aanmerking komen, wordt steeds een partij van 3 minuten per speler per partij gespeeld tot er een winnaar is. Arbitrage aanvragen is niet mogelijk. Het organisatiecomité doet wel een beroep op uw sportiviteit. Voor het overige worden de wedstrijdvoorwaarden van de KNDB gehanteerd. Per groep is tenminste één groepsleider aanwezig. De organisatie behoudt zich het recht voor om het aantal groepen en de bedenktijd aan te passen.
INSCHRIJFGELD 
Het inschrijfgeld voor de ereklasse bedraagt €10,-,Ook voor GMI s en MI s voor de hoofdklasse €7,50, voor de 1e klasse, 2e klasse en huisdammers €5,-, en voor de jeugdgroep €2,50. Het inschrijfgeld dient voor aanvang van het toernooi, doch uiterlijk 10.30 uur voldaan te zijn.
PRIJZEN
Het prijzengeld is als volgt verdeeld:
 
EREKLASSE
HOOFDKLASSE
1e KLASSE
2e KLASSE
HUISDAMMERS
1e prijs

100,-

75,-

40,-

40,-

15,-

2e prijs

60,-

35,-

20,-

20,-

10,-

3e prijs 30,- 15,- 10,- 10,- 5,-

Voor de jeugdgroep zijn andere prijzen beschikbaar. Afhankelijk van het aantal deelnemers behoudt de organisatie zich het recht voor het prijzengeld aan te passen.

INSCHRIJVEN
U kunt zich tot de dag vóór aanvang inschrijven tot 18.00 uur per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v uw voor- en achternaam, woonplaats, emailadres, rating en de door u gewenste groep. U kunt ook het online inschrijfformulier invullen via door hier te klikken. Uw inschrijving wordt dan direct verwerkt op de deelnemerslijst. Telefonisch aanmelden kan bij Bertus Groot op telefoonnummer 072-5743731. Inschrijvingen op de wedstrijddag zelf worden niet verwerkt en de organisatie behoudt zich het recht voor u in een andere groep in te delen. Op bovengenoemde website van onze club vindt u aanvullende informatie over ons toernooi.
 
Namens het organisatiecomité,

Bertus Groot .Exuperry Mwenedata
031

Heerhugowaardse topper blijft afrikaanse sneldamkracht voor

oud of nieuw 2016 1 min

 

Het was weer een waar spectakel. Het oud en nieuw toernooi van 2016. De opkomst was wat minder dan vorig jaar maar dat mocht de pret niet deren. Het was wederom een zeer gezellige en geslaagde dag voor iedereen. Er wordt volop gedamt en geblunderd. Af en toe waren de emoties te horen over de hele zaal. Uiteindelijk kwam in de ereklasse Ivo als winnaar uit de bus. Hij bleef Losseni nog net voor op 1 punt. De derde had alweer 5 punten minder. 

In de hoofdklasse heeft de opkomende...

Continue Reading

Mbongo klasse apart!

1239407 938493692898587 4635933299028442112 n

Het Oud en Nieuw toernooi bij SNA was weer een doorslaand succes. Alle ingredienten voor een spannende dag waren aanwezig: gezellige spelers, enthousiaste jeugd en een mooie indeling. Elke groep kende vandaag wel een topbezetting met partijen waar bijvoorbeeld revanche werd gezocht voor een eerder...

Continue Reading

Oud of Nieuw toernooi SNA wederom groot succes!

Oudennieuw2014

Leden van damvereniging SNA, oud-leden van damvereniging SNA, huisdammers, jeugdspelers, ouders van jeugdspelers en andere belangstellenden, ook dit jaar werden zeallen weer samengebracht in het inmiddels traditionele Oud of Nieuw toernooi in Heerhugowaard. Sommige spelers kwamen van heinde en...

Continue Reading

Vervroegd vuurwerk in Heerhugowaard

DSC04365

Een zaal vol dammers, een dag vol spanning en sensatie. Het sterkst bezette Oud en Nieuw sneldamtoernooi van SNA was een groot succes.

Er werd gedamd in maar liefst 6 verschillende klassen en in elke klasse was het plezier, de spanning en de competitiedrang voelbaar en hoorbaar.

Het was een enorm...

Continue Reading

Oud en Nieuw toernooi groot succes!

In een volgepakt Huygenwaard college streden op 28 december 2010 zo’n 80 dammers uit het hele land in verschillende klassen om de titel sneldamkampioen van het traditionele Oud en Nieuw Toernooi van SNA.

Vooraf werd het toernooi geopend door wethouder Dickhoff van de gemeente Heerhugowaard. Hij...

Continue Reading