Coach: Jan Groeneweg

Stand

SpeelschemaOverspel

Afgelopen donderdag een belangrijke stap gezet naar een provinciaal kampioenschap, door met 8-0 te winnen van Zaanstreek.

De tegenstanders op de eerste 3 borden leken aardig te worden overspeeld... Op bord 1 sloot Ivo Piet Smit zijn lange vleugel op, en liet hem niet meer ontsnappen, tewijl op bord 2 Mitchel allerlei valletjes in zijn stand had tegen Paul Teer, die zijn weg niet kon vinden tussen alle mat dreigingen en de punten aan Mitchel moest laten. Al 4-0 derhalve...

Theo had tegen...

Continue Reading

Bertus Groots

Texboot

Afgelopen zaterdag wachte ons weer een wedstrijd aan het einde van de wereld ,met de boot vanaf cap fininstherre ,naar het eiland Texel. Aangekomen bij ons viersterren speellokaal, stond ons aller bekende,door vijanden gevreesde Bertus, al klaar om zijn tegenstander ,Jos de Wolf te verpulveren..WAt...

Continue Reading

Topper in evenwicht

20151126 201930

Als 020 op bezoek komt, dan weet je dat het er om gaat. De grootmacht uit de hoofdstad moet ten koste van alles een keer van de titel worden afgehouden. Onze vlaggeschip doet het op zich prima in de provinciale Ereklasse, maar het zou zo lekker zijn om weer eens kampioen te worden. Gewoon weer eens...

Continue Reading

Mooie overwinning SNA 1

Na de dramatische nederlaag van SNA 2 tegen Zaanstreek 1 van afgelopen zaterdag gingen we vol goede moed op maandag weer naar Zaandam.

De vaste krachten Mitchel en Roy waren verhinderd, maar met de invallers Guido en Ivo zagen we van te voren kansen op een overwinning.

Theo verraste Martijn...

Continue Reading

GELIJKSPEL VOOR DAMMERSVIERTAL TEGEN 020

20151126 201930

Na de voorafjes van de match Georgiev-Ndjofang,  een jeugd- gevolgd door het normale WK was het eindelijk zover waar de damwereld reikhalzend naar uit had gekeken de wedstrijd om de Noord-Hollandse titel tussen de uitgesproken favorieten namelijk wijzelf en de Mokumers.

Omdat er een uiterste...

Continue Reading

SNA op dreef in de provinciale Ereklasse

Ivo en Mitchel deden laat  afbericht, waarschijnlijk werden ze in een afgelegen trainingsoord geheel in beslag genomen door de voorbereidingen op het WK-junioren, waar Mitchel begin november aan deelneemt.

Ivo wist Mike Koopmanschap over te halen om een avondje uit te gaan in een...

Continue Reading

HDC ontsnapt met punt

IMG 1562

Coach Groeneweg stond op scherp, zijn team moest vanavond vol aan de bak om de punten binnen te halen in de Ereklasse. Helaas moest Mitchel verstek laten gaan, maar Jan had een prima vervanger achter de hand: Ivo de Jong.

Ivo heeft qua onderlinge treffen tegen Losseni waarschijnlijk een positief...

Continue Reading